Om ouders de gelegenheid te bieden in de ochtenddienst (samen) naar de kerk te gaan is er voor kinderen van 0 t/m 4 jaar kinderoppas in de grote zaal in Poortzicht.

Twintig minuten voor het begin van de dienst is er oppas aanwezig.

Tijdens de oppas lezen we een Bijbelverhaal uit Kijk en Luister en wordt er soms iets gekleurd of geknutseld dat daarbij past. Ook krijgen de kinderen wat limonade met een koekje. Het is handig als eigen bakjes/bekers (al dan niet met eigen inhoud als u uw kind liever wat anders geeft) een naamsticker hebben.

Oppasbeurten worden vervuld volgens een rooster dat via de appgroep en kerkbode gedeeld wordt.

Ons uitgangspunt is dat ouders die hun kind(eren) bij de oppas brengen, ook meedoen in het oppasrooster (soms wordt daarbij een uitzondering gemaakt). Daarnaast vinden we het ook fijn als jongeren vanaf 12 jaar mee willen draaien in het rooster. Momenteel zouden we best wel wat nieuwe moeders én jongeren kunnen gebruiken! Als jongere ben je maximaal 1 keer in de 5 weken aan de beurt (maar hoe meer jongeren er meedraaien, hoe minder vaak je aan de beurt bent).

Om u/jou aan te melden voor de kinderoppas en voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Gerdine van Schaik, 06-36543083.

Komt je kind voor het eerst naar de oppas? Hieronder vindt je wat extra informatie:

Als je je kind brengt, schrijf dan zijn/haar naam in het boekje dat op tafel ligt. Eventuele bijzonderheden kun je erachter schrijven. Bijvoorbeeld of je kind iets anders moet eten/drinken dan een koekje en limonade of het nog moet slapen of mee moet met de ‘wc-ronde’.

De tas (graag met naam, met o.a. een extra luier) kun je op de tafel zetten. Bekers/flessen/bakjes (met naam) graag in de daarvoor bestemde mand. Mag je kind gewoon een koekje en limonade uit een gewone beker dan hoef je niets mee te geven.
Moet je kind slapen? Neem dan je kinderwagen mee, deze kan op een rustig plekje worden gezet. Ook hebben we een aantal campingbedjes.